Termékek Menü

Szállítási információk

 

  Ingyenes, személyes
budapesti átvételkor
készpénzben

Banki előre utalással, vagy a
megrendelés alkalmával a bankkártyával

Utánvéttel 

Ingyenes, személyes budapesti átvétel

0.-Ft   0.-Ft
GLS szállítás, vagy csomagpont - 1 575.-Ft 1 875.-Ft
MPL Postai, Postapont, vagy csomagutomata - 2 000.-Ft 2 300.-Ft

 

Banki előre utalás esetén kérjük, hogy az átutalás megjegyzés rovatába a könnyebb beazonosítás érdekében a rendeléshez tartozó nevet és megrendelés számát mindenképpen tüntesd fel!

Ez esetben a megrendelt kosár vételárát, vagy az előlegszámla értékét a BG 68 Kft. UniCredit Banknál vezetett 10918001-00000113-22650002 számlájára kell átutalni. A megrendelés véglegesítéséhez elengedhetetlen feltétel az adott utalás beérkezte. A szállítási határidőt is ettől az időponttól kell számítani.

Előre történő utalás esetén, amennyiben a kiszállított áru értéke kisebb, mint a megrendeléskor fizetett összeg (pl. valamelyik tételt nem tudtuk biztosítani és erről ügyfélszolgálatunk egyeztetett veled), úgy azt visszautaljuk.

 

1. INGYENES személyes átvétel Budapesten (ÁTVÉTELI PONT, NEM ÜZLET!)

A rendelt termékeket átveheted személyesen is egy előre egyeztetett időpontban (1164 Budapest, Vérszerződés utca 2.). Amennyiben az átvételi idő csúszását nem jelzed ügyfélszolgálatunkon, a megrendelt terméket 10 napig tudjuk tárolni, után a termék továbbértékesítésre kerül!
 

 

2. GLS futárszolgálattal házhozszállítás (1 575.-Ft, utánvét esetén + 300.-Ft bruttó)

A GLS a csomagkiszállítást megelőző munkanapon egy értesítő e-mailt és sms-t küld a következő munkanapi kiszállításról, illetve megad egy 3 órás idő intervallumot a várható kézbesítés időpontjáról, a csomagszámmal, esetleges utánvét összegével, és a GLS FUTÁR telefonos elérhetőségével. Amennyiben a futár nem talál a megadott címen, akkor a csomagodat pár napon belül újra meg fogják kísérelni, kiszállítani. Ha a második kézbesítés is sikertelenül zárul, akkor a csomagodat a GLS visszaszállítja hozzánk. Ennek plusz költségét mi álljuk, így ezután már csak előre utalással tudjuk a csomagodat újból elküldeni.
Ha nem megfelelő a kiszállítás időpontja,  akkor mihamarabb jelezd azt a GLS Ügyfélszolgálatnak telefonon (06 29 886 700, +36 20 890 06 60), vagy nekünk, és mindent megteszünk, hogy segíthessünk.

3. GLS CsomagPonton történő átvétel (1 575.-Ft, utánvét esetén + 300.-Ft bruttó)

Ebben az eseben a csomag feladásáról szóló visszaigazoló levelet követően 24 órán belül átveheted a megrendelt árut. Az áru kiszállított állapotáról a kiválasztott GLS CsomagPontba a GLS SMS-ben és/vagy e-mailen küld tájékoztatást. A küldemény 5 munkanapon belül vehető át érvényes személyi okmány bemutatásával. Utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, több üzletben bankkártyát is elfogadnak. A harmadik munkanapon ismételt értesítőt (e-mailt) küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

4. Postahivatali, MOL, COOP PostaPontban, vagy Posta Csomagutomatánál történő átvétel (2 000.-Ft, utánvét esetén + 300.-Ft bruttó)

Ebben az esetben csomagod az MPL futárszolgálat a megadott Postahivatalba, MOL, vagy COOP PostaPontba (aktuális kiszállítási pontokat az alábbi oldalon éred el: https://www.postapont.hu/vasarloknak/postapontok/) szállítja ki a feladást követő 1-2. munkanapon belül. A küldemény átvételi lehetőségéről az MPL SMS-ben, és e-mailben értesítést küld. Ebben az időszakban kérjük ellenőrizd a SPAM könyvtáradat is, nehogy elkerülje figyelmed ez a levél. Ezután az adott Posta, COOP közért nyitvatartási idejében veheted át csomagodat, ahol a legtöbb esetben bankkártyával és készpénzben is fizethetsz. Benzinkúton akár hétvégén és éjszaka is átveheted a csomagod, amire 5 napod van!

 

A szállítási konstrukciók, csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek!

       
Szűrő - Gyártók
Kategória top termékek
Gyártó: Maestro
8.395 Ft 5.975 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap
Gyártó: Maestro
3.495 Ft 2.590 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap
Gyártó: Maestro
3.495 Ft 2.590 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap