Barion Pixel
Termékek Menü

Szállítási információk

 

  Ingyenes, személyes
budapesti átvételkor
készpénzben

Banki előre utalással, vagy a
megrendelés alkalmával a bankkártyával

Utánvéttel 

Ingyenes, személyes budapesti átvétel

0.-Ft   0.-Ft
GLS szállítás, vagy csomagpont - 2 500.-Ft 3 000.-Ft
GLS csomagutomata - 2 500.-Ft 3 000.-Ft

 

Banki előre utalás esetén kérjük, hogy az átutalás megjegyzés rovatába a könnyebb beazonosítás érdekében a rendeléshez tartozó nevet és megrendelés számát mindenképpen tüntesd fel!

Ez esetben a megrendelt kosár vételárát, vagy az előlegszámla értékét a Szinkrón-Bonyhád Kft. OTP Banknál vezetett 11746036-24620585 számlájára kell átutalni. A megrendelés véglegesítéséhez elengedhetetlen feltétel az adott utalás beérkezte. A szállítási határidőt is ettől az időponttól kell számítani.

Előre történő utalás esetén, amennyiben a kiszállított áru értéke kisebb, mint a megrendeléskor fizetett összeg (pl. valamelyik tételt nem tudtuk biztosítani és erről ügyfélszolgálatunk egyeztetett veled), úgy azt visszautaljuk.

 

1. INGYENES személyes átvétel Bonyhádon

A rendelt termékeket átveheted személyesen is nyitvatartási időban H.-P.: 8.00-16.30 (7150 Bonyhád, Perczel Mór utca 80.). Amennyiben az átvételi idő csúszását nem jelzed ügyfélszolgálatunkon, a megrendelt terméket 10 napig tudjuk tárolni, után a termék továbbértékesítésre kerül!

 

2. GLS futárszolgálattal házhozszállítás (2 500.-Ft, utánvét esetén + 500.-Ft bruttó)

A GLS a csomagkiszállítást megelőző munkanapon egy értesítő e-mailt és sms-t küld a következő munkanapi kiszállításról, illetve megad egy 3 órás idő intervallumot a várható kézbesítés időpontjáról, a csomagszámmal, esetleges utánvét összegével, és a GLS FUTÁR telefonos elérhetőségével. Amennyiben a futár nem talál a megadott címen, akkor a csomagodat pár napon belül újra meg fogják kísérelni, kiszállítani. Ha a második kézbesítés is sikertelenül zárul, akkor a csomagodat a GLS visszaszállítja hozzánk. Ennek plusz költségét mi álljuk, így ezután már csak előre utalással tudjuk a csomagodat újból elküldeni.
Ha nem megfelelő a kiszállítás időpontja,  akkor mihamarabb jelezd azt a GLS Ügyfélszolgálatnak telefonon (+36 29 886 700, +36 20 890 06 60), vagy nekünk, és mindent megteszünk, hogy segíthessünk.

3. GLS CsomagPonton történő átvétel (2 500.-Ft, utánvét esetén + 500.-Ft bruttó)

Ebben az eseben a csomag feladásáról szóló visszaigazoló levelet követően 24 órán belül átveheted a megrendelt árut. Az áru kiszállított állapotáról a kiválasztott GLS CsomagPontba a GLS SMS-ben és/vagy e-mailen küld tájékoztatást. A küldemény 5 munkanapon belül vehető át érvényes személyi okmány bemutatásával. Utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, több üzletben bankkártyát is elfogadnak. A harmadik munkanapon ismételt értesítőt (e-mailt) küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

 

A szállítási konstrukciók, csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek!

Szűrő - Gyártók
Kategória top termékek
Gyártó: Maestro
5.015 Ft 3.740 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap
Gyártó: Maestro
4.727 Ft 3.470 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap
Gyártó: Maestro
4.727 Ft 3.470 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap