Barion Pixel
Termékek Menü

Antibakteriális kilincsek


A kilincsek fontos közvetítőszerepet játszanak a baktériumok életében. Használatuk közben rátapasztjuk saját baktériumainkat, egyúttal átvesszük a rajta hemzsegő bacilusok egy részét. Ez ellen az alapos és rendszeres kézmosás, valamint a kilincsek gyakori tisztítása sem nyújt megfelelő védelmet. Ugyanis egy felmérés szerint a nyugat-európai felnőttek 40%-a nem mos kezet WC használat után, a gyerekekről már nem is beszélve.
 

 

   

Erre a problémára nyújtanak megoldást a Maestro új AntiGERM kilincsei!
 

A kilincsek a lakás legszennyezettebb területei közé tartoznak. Az AntiGERM ezüst-ionos bevonattal ellátott kilincsek a felületükre kerülő baktériumok több, mint 99,99%-át elpusztítják, amint ezt független kutatások is alátámasztják.

 

  

Az ezüst-ionok az olyan súlyos, sőt esetenként halálos veszedelmet jelentő baktériumokat is néhány perc alatt megsemmisítik, mint a Coli, a húsevő MRSA, vagy a Legionella. Éppen ezért az AntiGERM ideális megoldás arra, hogy otthona biztonságossá váljon. Hasonlóan ideális minden közintézményben, ahol a higiénia életbevágóan fontos: egészségügyi, oktatási intézetek, idősek otthona stb. A bevonat rendkívül tartós, és különösebb karbantartást sem igényel. Ráadásul most az antibakteriális kilincsek bárki számára elérhetőek, hisz manapság már egyáltalán nem számítanak luxuscikknek.

 

Ismerje meg raktárkészleten tartott AntiGERM felülettel bevont, kifejezetten erős igénybevételre kialakított, projekt minősítésű kilincseinket:

 

 

A másik innovatív technológiájú termék a Maestro kínálatában a HC3 bevonattal készülő antibakteriális kilincs.

 

   

HC3 bevonattal ellátott antibakteriális kilincsek, az innovatív technológiának köszönhetően fény hatására nemcsak elpusztítják a felületükre kerülő kórokozó baktériumokat és vírusokat, hanem azokat elemeikre, szén-dioxidra és vízre bontják.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Információk
Szűrő - Gyártók
Kategória top termékek
Gyártó: Maestro
5.015 Ft 3.740 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap
Gyártó: Maestro
4.727 Ft 3.470 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap
Gyártó: Maestro
4.727 Ft 3.470 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap