Termékek Menü

Fizetési információk

Banki előre utalás

A termékek ellenértékét banki előre utalás útján is rendezheted.

Az átutaláshoz szükséges adatok:
Bank 1:
Kedvezményezett bankja: UniCredit Bank Zrt.
Kedvezményezett neve: BG 68 Kft.
Kedvezményezett számlaszáma: 10918001-00000113-22650002
SWIFT: BACXHUHB

Bank 2:
Kedvezményezett bankja: BARION Payment Zrt.
Kedvezményezett neve: BG 68 Kft.
Kedvezményezett számlaszáma: 10700024-49737509-55000000 (Közlemény: 086 380 099)

(Kérjük, hogy az átutalás megjegyzés rovatában a megrendelés számát és a megrendelő nevét mindenképpen tüntesd fel!)
A megrendelés véglegesítéséhez elengedhetetlen feltétel az adott utalás számlánkon való megjelenése. A szállítási határidőt is ettől az időponttól kell számítani.

 

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot.
Ennek a fizetési módnak bruttó 300.-Ft kezelési költsége van.

 

Barion

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

 

CIB bankkártyás fizetés

A következő kártyákkal lehet fizetni: Mastercard, Visa, Visa Electron (amennyiben a kártya kibocsátója engedélyezi) Kártyás fizetés esetén a megrendelés házhozszállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. A kártyás fizetés a CIB Bank biztonságos szerverén keresztül történik, a CIB bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányítja a megrendelőt a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kap. Amennyiben a CIB Bank a bankkártyás fizetést valamilyen okból visszautasítja, a megrendelő a rendelést a visszaigazoló emailben található linken keresztül is befizetheti.

 

Készpénzes fizetés utánvétellel

Lehetőséged van a termék árát és a kiszállítás díját a termék átvételekor készpénzben kifizetni.

Szűrő - Gyártók
Kategória top termékek
Gyártó: Maestro
7.993 Ft 5.975 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap
Gyártó: Maestro
3.330 Ft 2.590 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap
Gyártó: Maestro
3.330 Ft 2.590 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap